Slagteren på Møllevej

04. Italienske skinkeschnitzler

04. Italienske skinkeschnitzler

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 2 spsk. olie
  • Salt og peber
  • 1 løg
  • 1 dåse flåede tomater
  • 250 g champignon, gerne små
  • 1 dl hvidvin
  • 1 spsk. mel
  • 2 dl fyldte grønne oliven,
  • f.eks. med mandler
  • Persille
  • 300 g pasta

Krydr skinkeschnitzlerne med salt og peber. Varm 1 spsk. olie på en pande og brun skinkeschnitzlerne på begge sider. Skru ned til middel varme, og steg dem færdige, 1½-2 minutter på hver side, til de netop er gennemstegte. Læg kødet på et varmt fad.

Skær løget i tynde både. Champignoner skæres i kvarte
eller i skiver. Svits løg 2-3 minutter på panden i 1 spsk. olie. Tilsæt champignon, og steg cirka 4 minutter under omrøring. Tilsæt flåede tomater og hvidvin. Lad det koge 5 minutter og jævn med mel udrørt i vand. Lad saucen koge nogle minutter. Kom skinkeschnitzlerne og oliven i saucen og lad det varme igennem. Smag til med salt og peber.

Servér retten med grofthakket persille og kogt pasta.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.