Slagteren på Møllevej

10. Grillspyd med bønnesalat og hvidløgsbrød

10. Grillspyd med bønnesalat og hvidløgsbrød

Ingredienser

  • 4 grillspyd

Bønnesalat

  • ½ kg bønner
  • 1 rødløg
  • ½ porrer i tynde strimler
  • 100 g soltørrede tomater
  • ¼ dl olie (gerne fra tomaterne)
  • ¼ dl eddike eks. lys eller mørk balsamico

Hvidløgsbrød

  • 8 skiver franskbrød eller lignende
  • 4 fed hvidløg

Blancher bønnerne, dryp dem af. Vend rundt med snittet rødløg. Bland soltørrede tomater, olie, eddike og porrer i tynde ringe sammen og vend rundt med bønner og rødløg. Smag til med salt og friskkværnet peber.

Rist brødene sprøde på grillen, gnid med et flækket hvidløg på hver skive brød og dryp evt. med lidt olie.
Drys gerne flagesalt på til sidst.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.