Slagteren på Møllevej

10. Lammesauté med pasta

10. Lammesauté med pasta

Ingredienser

  • 750 g lammesauté
  • ½ chili
  • Salt og friskkværnet peber
  • 2 spsk. olivenolie
  • 500 g gode tomater
  • 2 løg
  • 2 forårsløg
  • ½ salathoved
  • Salt og frikskværnet peber
  • 1 bundt basilikum
  • 80 g cashewnødder
  • Citronsaft
  • 400 g frisk pasta

Tag kødet ud af køleskabet i god tid. Dup det med køkkenrulle og vend med salt, friskkværnet peber samt finthakket chili.

Skær løg og forårsløg i tynde skiver, også toppen på forårsløgene. Pluk basilikummen og rist cashewnødderne gyldne på en tør pande. Vend løgskiverne med plukket salat og basilikumbladene. Skyl tomaterne og skær dem i tern.

Steg lammekødet på en stor pande i olivenolien i ca. 4-6 minutter ved god varme på alle sider. Tilsæt tomaterne og kog igennem i 5 minutter. Kog pastaen efter anvisning på pakken. Vend derefter pastaen i tomat-lammesautéen. Smag til med salt, peber og evt. chili.

Servér pastaen i tomat-lammesautéen toppet med den lille salat af løg og basilikum drysset med ristede cashewnødder og dryppet med citronsaft og olivenolie.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.