Ingredienser
Rør farsen sammen med salt – og tilsæt herefter revet løg, æg, mælk, hvedemel og peber. Lad gerne farsen hvile en halv times tid.
Halvér baconskiverne på midten og læg 2 halve stykker bacon side om side, så de danner en lille firkant. Tag 1/8 af farsen og form den til et lille aflangt farsbrød. Læg farsen på baconfirkanten, fold baconstykkerne op omkring farsen og læg herefter rullen med sammenføjningen nedad. Fortsæt til al fars/bacon er brugt.
Skrub eller skræl kartoflerne. Skær dem i tynde skiver og kom dem i et stort, ildfast fad. Skyl porren og skær den i tynde ringe. Sautér porreringene i lidt olie på en varm pande i et par minutter. Hæld derefter porrer i fadet sammen med kartoflerne. Drys med salt og peber og hæld fløde/mælk ved. Placér baconrullerne på toppen og sæt fadet i ovnen ved 200°C grader i ca. 1 time eller til baconrullerne er færdige og kartoflerne møre og gyldne.
Servér evt. med kogt broccoli eller andre kogte grøntsager.