Slagteren på Møllevej

13. Sennepskoteletter

13. Sennepskoteletter

Ingredienser

  • 4 stk. middagskoteletter
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber
  • 2 spsk. mel
  • 1 spsk. olie
  • 3 løg i skiver
  • 1 spsk. vineddike
  • 2½ dl bouillon
  • 1 spsk. dijonsennep
  • ½ dl fløde

Vend koteletter i mel krydret med salt og peber. Brun dem i olie ca. 1 minut på hver side. Tag dem af panden og svits løgene gyldne. Tilsæt eddike, bouillon, sennep og fløde og kog sovsen op. Læg koteletterne op i panden og lad simre i ca. 5 minutter til de er gennemstegte.

Serveres med pillekartofler og ærter.
 

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.