Slagteren på Møllevej

04. Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagstern

04. Fyldte skinkeschnitzler med grøntsagstern

Ingredienser

  • 4 skinkeschnitzler
  • 12 friske salvieblade
  • 1 fed hvidløg
  • 4 skiver parmaskinke
  • 8 tørrede abrikoser
  • Olivenolie til stegning

Grøntsagstern

  • 3 bagekartofler
  • 1 lille selleri
  • 2 spsk. olivenolie til stegning
  • 6 blade frisk salvie
  • Salt og friskkværnet peber

Skær en lomme ind fra siden på hver schnitzel. Hak salvie, hvidløg, parmaskinke og abrikoser. Bland det sammen og læg det ind i lommerne på schnitzlerne. Luk hullet med en kødnål.

Skræl bagekartofler og selleri og skær dem i små tern på 1x1 cm. Steg dem i olie på en pande i 5 minutter sammen med hakket salvie. Krydr med salt og peber. Læg dem i en bradepande og steg dem i en 180°C varm ovn i 10 minutter eller til de er møre.

Brun schnitzlerne i olie på en pande og læg dem herefter oven på kartofler og selleri i bradepanden. Steg kartoffel- og selleritern samt koteletter i ovnen i yderligere 15 minutter eller til kartofler og selleri er møre.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.