Ingredienser
Tilbehør
Bland appelsinskal, -saft og peber i en plastikpose egnet til madvarer. Kom wokstrimlerne i posen og luk den. Vend godt rundt og lad kødet marinere i køleskabet i ca. 15 minutter. Fjern de yderste, grove blade og stokken fra fenniklerne og skær dem i strimler.
Kom imens couscousgrynene i en skål og hæld det kogende vand over. Lad grynene stå i ca. 10 minutter - rør med en gaffel et par gange, mens couscousgrynene trækker.
Smelt fedtstof i en wok eller en stor gryde ved kraftig varme, men uden at brune. Svits fennikelstrimlerne i ca. 1 minut Tilsæt wokstrimler med marinade og svits ca. 2 minutter mere. Tilsæt couscous, ostetern og vand og svits i yderligere ca. 1 minut. Vend persille (gem lidt til pynt) og salt i. Smag retten til og spis den sammen med brød og yoghurt.