Slagteren på Møllevej

07. Farsbrød bagt med tomat og ost

07. Farsbrød bagt med tomat og ost

Ingredienser

  • 1 farsbrød
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 2 tomater
  • 1 mozzarellakugle
  • 1 tsk. tørret oregano
  • Salt og friskkværnet peber
  • Chilipulver

Tilbehør

  • 400 g små kartofler
  • 250 g grønne bønner

Tænd ovnen på 200°C. Læg farsbrødet i en lille bradepande. Bland en smule salt, peber samt chilipulver i de hakkede tomater og hæld hen over farsbrødet. Skær de friske tomater og mozzarellaosten i skiver og fordel dem på toppen af farsbrødet. Drys med oregano. Bag farsbrødet i ovnen i ca. 35 minutter til det er gennemstegt.

Skrub kartoflerne og kog dem møre i letsaltet vand. Kog bønnerne i en anden gryde med letsaltet vand i 3-4 minutter, de skal stadig have lidt bid. Hæld vandet fra bønnerne, og skyl dem straks i koldt vand.

Servér farsbrødet med kartofler og bønner samt den sovs, der bliver rundt om farsbrødet.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.