Slagteren på Møllevej

Chilimarinade

Chilimarinade

Ingredienser

  • ½ dl god olivenolie
  • 4 spsk Chu Chum original chilipaste (eller anden chilipaste)
  • 4 friske chilier
  • 1 tsk. szechuanpeber
  • 4 habanero chilier
  • 1 spsk. tørrede (røde chiliflager)
  • ½ dl appelsinjuice
  • 2 spsk. honning

Denne marinade er lækker til alt slags svinekød – og den er med til at løfte dit grillede resultat til helt nye højder. Men husk at den er stærk!

Kør det hele sammen i en foodprocessor til en lind pasta, og marinaden er klar til brug.

Mariner dit kød i denne stærke marinade lige inden det skal grilles – eller brug den til at smøre på det grillede kød inden servering.

Se også vores Rosmarin-timian marinade.

Se også vores Orientalsk Pha Thai marinade.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.