Slagteren på Møllevej

Rosmarin-timian marinade

Rosmarin-timian marinade

Ingredienser

  • ½ bundt timian
  • 1 kvist rosmarin
  • 1 fed hvidløg
  • 5 g sort peber
  • 1,5 dl olivenolie
  • Salt og peber

Prøv at marinere nogle gode bøffer af oksekød i denne marinade. Det giver en helt anden smagsoplevelse, der trækker helt nye dimensioner ud af kødet.

Hak timian, rosmarin og hvidløg groft.
Kom det op i en lille skål og tilsæt olivenolien i en tynd stråle lidt af gangen mens der stavblendes til en homogen masse.

Marinaden smages til med salt og peber.

Læg dit kød i marinaden – og sørg for at marinaden kommer godt rundt om kødet. Lad kødet trække i mindst en time, gerne to eller tre timer. Vend gerne kødet lidt rundt et par gange, så marinaden får lov at arbejde på kødet.

Se også vores Chilimarinade.

Se også vores Orientalsk Pha Thai marinade.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.